Malabarat

Malabarat

Malabarat


Vila-real País Valencià / Comunitat Valenciana Actes

Sobre

Diuen, que per a crear, n’hi ha prou amb creure.

Allà pel 2008, tres joves malabaristes s’ajunten, i naix AMACA, l’associació de malabaristes de Castelló.

Presenten amb ganes el seu projecte de crear una trobada de circ,en la seua comunitat; i són abrigallats amb espai i mitjans per a portar-ho acabe. Gràcies a Donyet Ardit (Alacant) i la APPCV (València), i a la quantitat d’amics i artistes que van donar suport a la causa, regalant el seu treball per amor a l’art, Llança’l, va eixir a flotació, aconseguint amb això el seu objectiu de realçar més aquesta disciplina en la cultura actual i sobretot a la província de Castelló.

Després de 4 edicions, i convertir la trobada en bianual per causes externes.

Aquesta edició 2016 donarà molt a parlar. No sols per l’homenatge emotiu al nostre volgut absente Juan Juanín, si no, a les ganes i la cura que estan posant en cada detall.

Les inscripcions només es podran adquirir en el mateix recinte, el seu preu són 15€ on inclouen: Samarreta, entrada oberta a tots els tallers, xapa, adhesiu i menjar del diumenge.

Gràcies a l’organització, voluntaris, artistes, tècnics, artesans, expontáneos i al públic que s’entrega, hem aconseguit que gràcies a la nostra trobada estival, Vila-real forme part hui dia,del mapa del circ Europeu.

Més informació

Tipo de negoci: Festival de Circ

Productes principals: Espectacles

Informació de contacte

Especialitats

Videos


Similar