Ludoneta

Ludoneta

Ludoneta


Alcalà de Xivert País Valencià / Comunitat Valenciana Empresa

Sobre

EL JOC…
… és un impuls natural, i es dóna en totes les cultures al voltant del món, des que existim. No obstant això, en els últims anys ha anat desapareixent lamentablement de la vida de les persones. Estan molt ocupades amb responsabilitats, no hi ha llocs de reunió, i també han fet mossa els dispositius electrònics que han desplaçat el joc col·lectiu i creatiu per a ser substituït per activitats individuals i de pur entreteniment.

La Declaració dels Drets del Xiquet defensa el joc com un dret, i nombrosos especialistes de l’àmbit de la pedagogia, psicologia i fins i tot de la medicina adverteixen dels riscos que els xiquets deixen de jugar. És una qüestió d’equilibri i desenvolupament saludable el fet de crear espais i marcs per a preservar el joc lliure.

LA NOSTRA MISSIÓ…
…és retornar aquesta activitat a la vida de les persones i té com a objectiu donar protagonisme a xiquets i xiquetes i el seu dret a viure la seua infància com s’ha fet des de tots els temps: jugant.

La Ludoneta és un projecte que té com a objectiu crear marcs per a la trobada entre les persones. El factor lúdic el converteix en una activitat ideal per a moltes programacions i esdeveniments, al mateix temps que comporta una gran satisfacció dels partipants i la recuperació d’aqueix gran ben cultural que és el joc.

En l’última dècada ens hem dedicat a conceptuar jocs i equipaments per a campanyes concretes en àmbits com a igualtat, turisme, cultura, benestar social, etc., al mateix temps que realitzar projectes d’animació i dinamització, dirigit a un públic infantil i familiar. Treballem per a entitats públiques com a ajuntaments, diputacions, comarques etc. i privades com a empreses, ONG’s, associacions etc.

Comptem amb més de 100 jocs, la majoria estan ideats i fabricats de manera artesanal per nosaltres. Triem per a cada ocasió la composició més adequada, segons el perfil dels usuaris, el lloc i el tipus d’esdeveniment.

Entre altres podem nomenar accions com:

  • Jocs de fusta
  • Jocs del món
  • La Volta al món en 80 jocs
  • Upcycling & play
  • Jocs d’habilitat i enginye
  • Jocs cooperatius
  • La igualtat en joc
  • Exposició interactiva “Un món de joc”
  • Exposició “La igualtat en joc”

Més informació

Tipo de negoci: Oci cultural

Productes principals: Jocs

Freelance:

Altres activitats: Animació

Informació de contacte

Especialitats

Videos


Similar

Informació de contacte