Ruth Baker Band

  • Home
Ruth Baker Band

Ruth Baker Band


Castelló de la Plana País Valencià / Comunitat Valenciana Empresa

Sobre

Ruth Baker-Veu Principal ; Iván Chabrera-Guitarra Rítmica i cors ; Nacho Fandos-Guitarra solista i cors; David Franch –Baix ;Carlos Cruz-Batería i Cors.Javi Gascón –Trombó.

Quan Ruth Baker i The Electric Ones van decidir ajuntar les seues forces al juny de 2014 en un mateix front comú només calia esperar una cosa: cançons rock-soul potents amb una base rítmica irresistible ,unes guitarres afilades i una veu que et posa la pell de gallina.

En la seua dilatada història per separat compten amb una llarga trajectòria a la seua esquena pertanyent a bandes com Els Mussols, Ultimabala, Skizophonic, The Electric Ones o Covershop Band les quals avalen aquest nou projecte.

En la seua marxa han estat tocant en festivals com el Sixties Rock Weekend, Four On The Road, Tour San Miguel ,Presentació de Festival de Blues de Benicassim ,Pro Weekend ,Lliurament de Premis Cadena Ser 2015 i Salas com La bambolla(Cs) , Matisse(Vlc) ,Fun House(Madrid) ,Four Seasons i 16 Tones,Festival Amstel Fest 2016,FIB FESTIVAL Benicassim 2016.

https://soundcloud.com/ruth-baker-band-2014/sets/changing-my-way

Més informació

Informació de contacte

Especialitats

Videos


Similar