Trovam pro weekend

  • Home
Trovam pro weekend

Trovam pro weekend


Castelló de la Plana País Valencià / Comunitat Valenciana Actes

Sobre

La Fira Valenciana de la Música Trovam! – Pro Weekend és lʼesdeveniment musical que anualment se celebra a Castelló de La Plana per donar a conéixer la vitalitat de la música valenciana i servir de lloc de trobada professional del sector.

Amb set edicions, el Trovam! s’ha consolidat com al certamen professional més important de la indústria musical a la Comunitat Valenciana. Actuacions en directe, debats, conferències, i una destacada presència de programadors, músics, promotors, mànagers i de tots els agents que formen part de la cadena de valor musical es donen cita a Castello, garantint lʼèxit dʼuna convocatòria que pretén fer de la música un dels elements clau en el desenvolupament social, cultural, turístic i econòmic dels valencians.

Les actuacions musicals ocupen diversos espais públics de la ciutat -LʼAuditori, el Teatre Principal, la Plaça Major*, la Plaça de l’Hort dels Corders- i fan de la música el principal dinamitzador de la ciutat durant els quatre dies que dura la convocatòria.

LʼAuditori de Castelló n’és el centre neuràlgic on tenen lloc les activitats professionals i bona part de les actuacions musicals.

Més informació

Tipo de negoci: Fira música

Productes principals: Música, tallers, conferències

Freelance:

Informació de contacte

Especialitats

Videos


Similar